Veerboot ticket zoeken

Zoek Stockholm St Petersburg veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Stockholm St Petersburg Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Stockholm naar St Petersburg van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Stockholm St Petersburg prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Stockholm or St Petersburg alternatieven hieronder.

Stockholm St Petersburg Veerboten

  • St Peter Line
    1 1 wekelijks Stockholm St Petersburg afvaarten (38uur 30m)

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is gelegen op het Scandinavische schiereiland. De haven van Stockholm is altijd al een belangrijke toegangshaven tot de rest van Scandinavië geweest vanwege zijn ligging. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

St Petersburg Gids

Sint-Petersburg is een stad in Rusland, gelegen aan de rivier de Neva aan de Oostzee. De haven van Sint-Petersburg is de belangrijkste haven van Rusland met vervoersverbinding tussen de oost en west. Sint- Petersburg heeft een rijke geschiedenis en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer moderne en vooruitstrevende stad, hoewel soms beschreven als angstaanjagend. De haven van Sint-Petersburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf de stad, met alle voorzieningen op slechts enkele minuten loopafstand.

Zoek alternatieven naar Stockholm St Petersburg Veerboten