Veerboot ticket zoeken

Zoek Swinoujscie Trelleborg veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Swinoujscie naar Trelleborg met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Swinoujscie Trelleborg Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Swinoujscie Trelleborg veerboten, dienstregelingen, Swinoujscie Trelleborg tarieven en over hoe u een Swinoujscie Swinoujscie ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Swinoujscie Trelleborg alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Trelleborg naar Swinoujscie pagina!

Swinoujscie Trelleborg Veerboten

  • TT Line
    8 Wekelijks Swinoujscie Trelleborg afvaarten (5uur 45m)

Swinoujscie Gids

Swinoujscie is een havenstad aan de Baltische zee in het noordwesten van Polen. De haven van Swinoujscie is de grootste haven van Polen, met goede verbindingen naar Denemarken en Zweden en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten. De haven heeft verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en is via de Europese E65 dat zich uitstrekt van Zweden tot Griekenland bereikbaar.

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Zoek alternatieven naar Swinoujscie Trelleborg Veerboten