Veerboot ticket zoeken

Zoek Travemunde Trelleborg veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Travemunde naar Trelleborg met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Travemunde Trelleborg Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Travemunde Trelleborg prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Travemunde Trelleborg Veerboten

  • TT Line
    10 Wekelijks Travemunde Trelleborg afvaarten (7uur 15m)

Travemunde Gids

Travemunde is gelegen aan de monding van de rivier de Trave in de wijk Lübeck in Duitsland. De mooie badplaats is de grootste haven van Duitsland, gelegen aan de Oostzee met de oudste vuurtoren van de Baltische kust. De haven ligt in het zuiden van de stad met gemakkelijke direct toegang vanaf de Autobahn.

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Zoek alternatieven naar Travemunde Trelleborg Veerboten