Veerboot ticket zoeken

Zoek Rostock Trelleborg veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Rostock naar Trelleborg met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Rostock Trelleborg Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Rostock Trelleborg veerboten, dienstregelingen, Rostock Trelleborg tarieven en over hoe u een Rostock Rostock ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Rostock Trelleborg alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Trelleborg naar Rostock pagina!

Rostock Trelleborg Veerboten

  • Stena Line
    3 Dagelijks Rostock Trelleborg afvaarten (6uur 0m)
  • TT Line
    9 Wekelijks Rostock Trelleborg afvaarten (5uur 30m)

Rostock Gids

Rostock ligt in de Duitse regio Mecklenburg - Vorpommern en is de grootste stad van de regio met de een van de grootste havens van de Baltische Zee. Rostock is gevuld met historische bezienswaardigheden en toeristische attracties, zoals galeries en musea. De haven is direct toegankelijk via het Duitse spoor-en wegennet en biedt een goede spreiding van voorzieningen voor bezoekers.

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Zoek alternatieven naar Rostock Trelleborg Veerboten