Veerboot ticket zoeken

Zoek Vathi Agios Kirikos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Vathi naar Agios Kirikos met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Vathi Agios Kirikos Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Vathi Agios Kirikos ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Vathi Agios Kirikos alternatieven hieronder.

Vathi Agios Kirikos Veerboten

Vathi Gids

Vathi ligt op het eiland Samos, aan de noord Egeïsche Zee van Griekenland. Vathi is de hoofdstad en grootste stad van het eiland. De haven van Vathi is een van de twee havens op Samos, gelegen in het oosten van het eiland. Bekend om zijn kristalheldere water en de weelderige groene terrein, het is een populaire toeristische bestemming. De hoofdstad ligt aan de haven, die zich uitstrekt naar een prachtige baai.

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Vathi Agios Kirikos Veerboten