Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Samso

Klik voor Kaart

Bestemmingen in Samso

Veerboten naar Samso via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 1 havens richting Samso. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar Samso met 1 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 1 bestemming in Samso.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Samso Gids

Samso is een kleine Deense eiland dat tijdens de Vikingtijd werd gebruikt als een ontmoetingsplaats vanwege de centrale ligging. Het eiland zelf werd aangesteld als hernieuwbare energie-eiland van Denemarken in 1997 en maakt alleen gebruik van windturbines en zonnepanelen voor energie aan de bewoners van het eiland, en zelfs koeien melk wordt hiermee geproduceerd om de uitstoot te verminderen. Samso is vaak ook aangeduid als de groentetuin van Denemarken en produceert een enorme en constante verscheidenheid aan groenten en fruit, vooral bekend om zijn nieuwe aardappelen. Als je écht van lekker eten houdt is eten in een restaurant een absolute aanrader.

Veerboten naar Samso