Veerboot ticket zoeken

Zoek Aegiali Iraklia veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Aegiali Iraklia Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Aegiali naar Iraklia van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Aegiali Iraklia prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Aegiali or Iraklia alternatieven hieronder.

Aegiali Iraklia Veerboten

  • SeaJets
    1 1 wekelijks Aegiali Iraklia afvaarten (1uur 50m)

Aegiali Gids

Aiyiáli is een kleine haven gebouwd in een diepe vallei met een grote prachtige baai. De haven is goed bereikbaar voor toeristen en is onderdeel van de eilandengroep de Cycladen, met frequente veerdiensten van en naar de omliggende eilanden.

Iraklia Gids

Iraklia is een klein en pittoresk eiland in de Cycladen, Griekenland. De haven van Iraklia is gelegen in het centrum van de stad en wordt omgeven door mooie winkels en restaurants. Hoewel de haven weinig faciliteiten heeft, de meeste voorzieningen zijn in de stad aanwezig. De beste manier om de stad te verkennen is te voet of op de motor, die beschikbaar zijn om te huren in de stad.

Zoek alternatieven naar Aegiali Iraklia Veerboten