Veerboot ticket zoeken

Zoek Katapola Iraklia veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Katapola naar Iraklia met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Katapola Iraklia Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Katapola Iraklia prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Katapola Iraklia Veerboten

  • Blue Star Ferries
    1 1 wekelijks Katapola Iraklia afvaarten (1uur 45m)
  • SeaJets
    1 1 wekelijks Katapola Iraklia afvaarten (1uur 15m)

Katapola Gids

Katapola ( Amorgos ) is het meest oostelijke van de Cycladen. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder met restaurants en taverna's. Er zijn ligplaatsen voor de kleurrijke Vissersboten en de zeilboten voor de bezoekers.

Iraklia Gids

Iraklia is een klein en pittoresk eiland in de Cycladen, Griekenland. De haven van Iraklia is gelegen in het centrum van de stad en wordt omgeven door mooie winkels en restaurants. Hoewel de haven weinig faciliteiten heeft, de meeste voorzieningen zijn in de stad aanwezig. De beste manier om de stad te verkennen is te voet of op de motor, die beschikbaar zijn om te huren in de stad.

Zoek alternatieven naar Katapola Iraklia Veerboten