Veerboot ticket zoeken

Zoek Iraklia Katapola veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Iraklia Katapola Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Iraklia naar Katapola ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Iraklia Katapola of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Iraklia Katapola Veerboten

  • Blue Star Ferries
    1 1 wekelijks Iraklia Katapola afvaarten (1uur 45m)
  • SeaJets
    1 1 wekelijks Iraklia Katapola afvaarten (1uur 15m)

Iraklia Gids

Iraklia is een klein en pittoresk eiland in de Cycladen, Griekenland. De haven van Iraklia is gelegen in het centrum van de stad en wordt omgeven door mooie winkels en restaurants. Hoewel de haven weinig faciliteiten heeft, de meeste voorzieningen zijn in de stad aanwezig. De beste manier om de stad te verkennen is te voet of op de motor, die beschikbaar zijn om te huren in de stad.

Katapola Gids

Katapola ( Amorgos ) is het meest oostelijke van de Cycladen. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder met restaurants en taverna's. Er zijn ligplaatsen voor de kleurrijke Vissersboten en de zeilboten voor de bezoekers.

Zoek alternatieven naar Iraklia Katapola Veerboten