Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Albanië

Klik voor Kaart

Veerboten naar Albanië via Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u Veerboten naar Albanië bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen, vanuit de meeste bekende havens, evenals enkele minder bekende havens!

Ferries.nl biedt 6 ferry overtochten naar Albanië bij 11 veerbootmaatschappijen, vanuit 5 veerboot havens met een keuze uit ongeveer 3 bestemmingen in Albanië.

Zie hieronder voor meer informatie over ferry overtochten naar Albanië, of vraag een offerte aan door de gewenste route uit het menu te kiezen!

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Albanië pagina!

Albanië Gids

Albanië is een klein land in het Balkanschiereiland aan de Adriatische kust, met Tirana als hoofdstad. Het land grenst kloksgewijs aan Montenegro, Kosovo, Macedonië, Griekenland en de Ionische en Adriatische Zee. Meer dan een derde van het land bestaat uit bossen en moerassen, meer dan een derde is weiland en slechts ongeveer een vijfde is gecultiveerd. Het belangrijkste exportproduct is Chromium. Hoewel Landbouw een grote rol speelt, Albanië blijft één van de armste landen van Europa. Het toerisme blift populair, vooral de Ionische kust met prachtig en maagdelijk witte stranden.

Veerboten naar Albanië