Veerboot ticket zoeken

Zoek Bari Durres veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bari naar Durres met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bari Durres Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bari Durres veerboten, dienstregelingen, Bari Durres tarieven en over hoe u een Bari Bari ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bari Durres alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Durres naar Bari pagina!

Bari Durres Veerboten

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Durres Gids

Durres is de tweede grootste stad van Albanië en is gelegen aan de centrale kust van Albanië. De haven van Durres is de grootste haven van Albanië met goede verbindingen naar Italië en toegang tot alle belangrijke wegen. De haven heeft goede voorzieningen voor passagiers en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Bari Durres Veerboten