Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Ionische Eilanden

Klik voor Kaart

Veerboten naar Ionische Eilanden via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 9 havens richting Ionische Eilanden. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar Ionische Eilanden met 12 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 5 bestemming in Ionische Eilanden.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Ionische Eilanden Gids

De Ionische Eilanden zijn een groep eilanden in Griekenland. De Ionische eilanden worden ook wel de "Eptanissa" genoemd, wat letterlijk "de zeven eilanden" betekent. Eigenlijk zijn het geen zeven eilanden, maar twaalf. Maar de zeven eilanden zijn wel het drukst bewoond en het meest toeristisch. Kefalonia die ongewild een leger van fans wereldwijd verworven na de publicatie van Captain Corelli's Mandolin is een van de mooiste Ionische eilanden. Lefkada beschikt over een paar windsurf resorts. Het strand van Myrtos is het visitekaartje van het eiland Kefalonia en wordt alom beschouwd als een van de allermooiste stranden van alle Ionische eilanden.

Veerboten naar Ionische Eilanden