Veerboot ticket zoeken

Zoek Ancona Split veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Ancona Split Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Ancona naar Split van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Ancona Split prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Ancona or Split alternatieven hieronder.

Ancona Split Veerboten

  • SNAV
    5 Wekelijks Ancona Split afvaarten (11uur 0m)
  • Jadrolinija
    4 Wekelijks Ancona Split afvaarten (10uur 15m)

Ancona Gids

Ancona ligt aan de oostkust van Italië en is een van de drukste zeehavens van Italië en de Adriatische Zee. De haven van Ancona is zeer populair bij toeristen. Duizenden komen ieder jaar per boot om de sfeer van de stad en de cultuur te verkennen.

Split Gids

Split ligt in Kroatië, aan de oostelijke oever van de Adriatische Zee. Split is gecentreerd op de baai en de haven en is een belangrijk verbindingen met andere Adriatische eilanden. De haven van Split is de derde drukste haven van de Middellandse Zee. De haven ligt in het zuiden van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De passagiersterminal biedt een scala aan diensten en faciliteiten met meer voorzieningen op loopafstand van het centrum van de stad.

Zoek alternatieven naar Ancona Split Veerboten