Veerboot ticket zoeken

Zoek Bari Dubrovnik veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bari naar Dubrovnik met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bari Dubrovnik Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bari Dubrovnik veerboten, dienstregelingen, Bari Dubrovnik tarieven en over hoe u een Bari Bari ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bari Dubrovnik alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Dubrovnik naar Bari pagina!

Bari Dubrovnik Veerboten

  • Jadrolinija
    3 Wekelijks Bari Dubrovnik afvaarten (10uur 0m)

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Dubrovnik Gids

Dubrovnik is gelegen aan de kust van Kroatië en is een belangrijke haven voor Cruiseschepen en veerboten. De stad heeft een rijke cultuur en geschiedenis en is het best te voet verkend. De oude stad werd voor duizenden jaren beschermd door de stadsmuren, forten en bastions en is daarbij een van de best bewaarde middeleeuwse steden.

Zoek alternatieven naar Bari Dubrovnik Veerboten