Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Kroatië

Klik voor Kaart

Veerboten naar Kroatië via Ferries.nl

Gebruik Ferries.nl om tickets voor Veerboten naar Kroatië te vinden bij met alle bekende veerbootmaatschappijen. U kunt snel en eenvoudig de beschikbare vertrekhavens vergelijken om te komen tot de beste betaalbare ferry overtocht!

Ferries.nl biedt tickets voor 19 veerboten naar Kroatië met 5 veerbootmaatschappijen, van 9 vertrekhavens met een keuze uit 13 ferry bestemmingen in Kroatië.

Hieronder vindt u meer informatie over Veerboten naar Kroatië. Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste ‘ferry route’ uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Kroatië Gids

Kroatië is zo prachtig en staat bekend als een van de beste vakantiebestemmingen van Europa. Het land straalt glamour, maar ook ongerepte authenticiteit uit. Neem een rit door het binnenland van Kroatië en ontdek het prachtige landschap, geniet van de eigengemaakte kaas, of de ongerepte tolwegen waar je andere auto zelden ziet. Kroatië heeft zo veel te bieden met lekker eten en oude charme met geplaveide straten. Breng een bezoek aan de beroemde stadsmuren van Dubrovnik. Het land zal in juli 2013 officieel lid worden van de EU.

Veerboten naar Kroatië