Veerboot ticket zoeken

Zoek Barcelona Ciutadella veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Barcelona naar Ciutadella met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Barcelona Ciutadella Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Barcelona Ciutadella veerboten, dienstregelingen, Barcelona Ciutadella tarieven en over hoe u een Barcelona Barcelona ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Barcelona Ciutadella alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Ciutadella naar Barcelona pagina!

Barcelona Ciutadella Veerboten

  • Balearia
    10 Wekelijks Barcelona Ciutadella afvaarten (6uur 0m)

Barcelona Gids

Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. De stad is tegenwoordig een wereldleider in het toerisme en handel waardoor het een van 's werelds belangrijkste globale steden is. Barcelona is ook een belangrijk verkeersknooppunt met een van de belangrijkste havens van Europa, met een uitgebreide netwerken van snelwegen en trein verbindingen naar Frankrijk en de rest van Europa.

Ciutadella Gids

Ciutadella is een stad gelegen in het westen van Menorca en een van de Balearen. De middeleeuwse stad heeft zijn eigen pittoreske haven met prachtige restaurants en cafes. De belangrijkste haven heeft uitgebreide faciliteiten en biedt veerdiensten en regelmatige busverbindingen naar de belangrijkste plaatsen in Menorca.

Zoek alternatieven naar Barcelona Ciutadella Veerboten