Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Menorca

Klik voor Kaart

Veerboten naar Menorca via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 5 havens richting Menorca. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar Menorca met 3 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 2 bestemming in Menorca.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Menorca Gids

Menorca, afkomstig van het Latijn, insula minor, wat "kleiner eiland" betekent heeft deze naam onder andere te danken aan het feit dat het zo dicht bij Majorca is gelegen en overeenkomsten heeft en toch ook weer heel anders is, met name kleiner. Menorca ligt in de Balaeren in de Middellandse zee ten oosten van Spanje. Het is waarschijnlijk de meest rustige van de Balearen met zijn ongerepte stranden en verborgen baaien. Menorca heeft een natter klimaat en is meestal een paar graden koeler dan de andere Balearen. De prachtige hoofdstad Mahon heeft veel Engelse invloeden uit de 18e eeuw toen de Britten de heerschappij op Menorca hadden. In het hogergelegen gedeelte van deze stad zijn prachtige gebouwen te bekijken, vele nauwe straatjes en intieme pleintjes.

Veerboten naar Menorca