Veerboot ticket zoeken

Zoek Bari Bar veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bari naar Bar met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bari Bar Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bari Bar veerboten, dienstregelingen, Bari Bar tarieven en over hoe u een Bari Bari ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bari Bar alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Bar naar Bari pagina!

Bari Bar Veerboten

  • Jadrolinija
    1 1 wekelijks Bari Bar afvaarten (11uur 0m)

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Bar Gids

Bar is een kustplaats en de belangrijkste zeehaven van Montenegro. De stad trekt veel toeristen, want het is bekend als een van de zonnigste in het Middellandse Zeegebied. Bar heeft een rijke geschiedenis met legendes van feeën in grotten evenals prachtige en gevarieerde vegetatie. De haven is het meest herkenbare deel van de stad, met snelle en gemakkelijke toegang tot alle openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Bari Bar Veerboten