Veerboot ticket zoeken

Zoek Bari Corfu veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bari naar Corfu met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bari Corfu Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bari Corfu veerboten, dienstregelingen, Bari Corfu tarieven en over hoe u een Bari Bari ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bari Corfu alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Corfu naar Bari pagina!

Bari Corfu Veerboten

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Corfu Gids

Corfu is een Grieks eiland en de tweede grootste van de Ionische eilanden. Corfu heeft een aantal van de mooiste stranden van Griekenland, waardoor het een populaire toeristische bestemming is. De haven van Corfu is goed georganiseerd met veel veerdiensten en openbaar vervoer op loopafstand, maar beperkte faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Bari Corfu Veerboten