Veerboot ticket zoeken

Zoek Bejaia Marseille veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bejaia naar Marseille met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bejaia Marseille Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bejaia Marseille veerboten, dienstregelingen, Bejaia Marseille tarieven en over hoe u een Bejaia Bejaia ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bejaia Marseille alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Marseille naar Bejaia pagina!

Bejaia Marseille Veerboten

Bejaia Gids

Bejaia is een havenstad en ligt op de Algerijnse kust. Bejaia is een verrassende stad vol leven, 'beschermd' door de Yemma Gouraya, een op een slapende vrouw lijkende berg. De stad is een bloeiende marktstad en is bekend om export van mineralen, kurk en pruimen . De stad is de thuisbasis van een van de grootste populaties van Berber sprekende inboorlingen van Algerije.

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Zoek alternatieven naar Bejaia Marseille Veerboten