Veerboot ticket zoeken

Zoek Skikda Marseille veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Skikda naar Marseille boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Skikda Marseille Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Skikda Marseille, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Skikda Marseille alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Skikda Marseille Veerboten

Skikda Gids

Skikda ligt in het noordoosten van Algerije, met veerverbindingen naar Frankrijk en Spanje. De haven is een grote distributie- hub voor de import en export, alsmede passagiers-en toeristenschepen. De stad is een populaire toeristische bestemming met prachtige stranden en een warme mediterrane klimaat. Skikda was voorheen bekend als Phillipeville, onder Frans gezag , totdat hij kreeg zijn onafhankelijkheid in 1962.

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Zoek alternatieven naar Skikda Marseille Veerboten