Veerboot ticket zoeken

Zoek Cherbourg Dublin veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Cherbourg naar Dublin met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Cherbourg Dublin Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Cherbourg Dublin ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Cherbourg Dublin alternatieven hieronder.

Cherbourg Dublin Veerboten

  • Irish Ferries
    3 Wekelijks Cherbourg Dublin afvaarten (19uur 15m)

Cherbourg Gids

Cherbourg is een stad gelegen in het noordwesten van Frankrijk. De haven van Cherbourg verbindt Frankrijk met de Engels ferry havens van Poole en Portsmouth evenals Jersey. De moderne ferry terminal heeft regelmatige diensten voor passagiers-en vrachtvervoer en goede toegang tot lokale voorzieningen. Cherbourg is ook een belangrijke marinehavens en was na Southampton de eerste tussenstop van de RMS Titanic.

Dublin Gids

De haven van Dublin is de grootste haven van Ireland, gelegen in het hart van de stad aan de rivier de Liffey. Gelegen op slechts twee mijl van het centrum van de stad, de haven biedt gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer. De belangrijkste passagiersterminals zijn goed uitgerust met alle faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Cherbourg Dublin Veerboten