Veerboot ticket zoeken

Zoek Roscoff Rosslare veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Roscoff naar Rosslare met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Roscoff Rosslare Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Roscoff Rosslare prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Roscoff Rosslare Veerboten

Roscoff Gids

Roscoff ligt aan de Bretonse kust van Frankrijk en is bekend als een pittoresk stadje met prachtige architectuur. Ooit een vissersdorp, Roscoff is sinds 1970 uitgegroeid tot een toerisme-en handelshaven met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. De passagiersterminal heeft goede faciliteiten voor passerende toeristen.

Rosslare Gids

Rosslare is een mooie badplaats gelegen in County Wexford en de thuisbasis van Irelands tweede grootste passagiershaven. De haven en passagiersterminal heeft diverse faciliteiten en diensten met verbindingen per bus en trein, rechtstreeks naar de haven. De belangrijkste snelwegen van Dublin en Kilkenny zijn goed aangegeven in de passagiersterminal.

Zoek alternatieven naar Roscoff Rosslare Veerboten