Veerboot ticket zoeken

Zoek Roscoff Cork veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Roscoff Cork Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Roscoff naar Cork van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Roscoff Cork prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Roscoff or Cork alternatieven hieronder.

Roscoff Cork Veerboten

Roscoff Gids

Roscoff ligt aan de Bretonse kust van Frankrijk en is bekend als een pittoresk stadje met prachtige architectuur. Ooit een vissersdorp, Roscoff is sinds 1970 uitgegroeid tot een toerisme-en handelshaven met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. De passagiersterminal heeft goede faciliteiten voor passerende toeristen.

Cork Gids

Cork is een stad in het zuidwesten van Ierland, met een van de grootste natuurlijke havens ter wereld. Historisch gezien is de stad Cork werd gebouwd op moerasland en veerboten waren in staat om door de kanalen die de vele eilanden scheiden te navigeren. De belangrijkste haven is in een klein dorpje genaamd Ringaskiddy en ligt op ongeveer 30 minuten afstand van het belangrijkste centrum van de stad.

Zoek alternatieven naar Roscoff Cork Veerboten