Veerboot ticket zoeken

Zoek Dublin Cherbourg veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Dublin Cherbourg Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Dublin naar Cherbourg van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Dublin Cherbourg prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Dublin or Cherbourg alternatieven hieronder.

Dublin Cherbourg Veerboten

  • Irish Ferries
    3 Wekelijks Dublin Cherbourg afvaarten (18uur 30m)

Dublin Gids

De haven van Dublin is de grootste haven van Ireland, gelegen in het hart van de stad aan de rivier de Liffey. Gelegen op slechts twee mijl van het centrum van de stad, de haven biedt gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer. De belangrijkste passagiersterminals zijn goed uitgerust met alle faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Cherbourg Gids

Cherbourg is een stad gelegen in het noordwesten van Frankrijk. De haven van Cherbourg verbindt Frankrijk met de Engels ferry havens van Poole en Portsmouth evenals Jersey. De moderne ferry terminal heeft regelmatige diensten voor passagiers-en vrachtvervoer en goede toegang tot lokale voorzieningen. Cherbourg is ook een belangrijke marinehavens en was na Southampton de eerste tussenstop van de RMS Titanic.

Zoek alternatieven naar Dublin Cherbourg Veerboten