Veerboot ticket zoeken

Zoek Rosslare Roscoff veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Rosslare naar Roscoff met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Rosslare Roscoff Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Rosslare Roscoff overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Rosslare Roscoff overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Rosslare Roscoff links.

Rosslare Roscoff Veerboten

Rosslare Gids

Rosslare is een mooie badplaats gelegen in County Wexford en de thuisbasis van Irelands tweede grootste passagiershaven. De haven en passagiersterminal heeft diverse faciliteiten en diensten met verbindingen per bus en trein, rechtstreeks naar de haven. De belangrijkste snelwegen van Dublin en Kilkenny zijn goed aangegeven in de passagiersterminal.

Roscoff Gids

Roscoff ligt aan de Bretonse kust van Frankrijk en is bekend als een pittoresk stadje met prachtige architectuur. Ooit een vissersdorp, Roscoff is sinds 1970 uitgegroeid tot een toerisme-en handelshaven met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. De passagiersterminal heeft goede faciliteiten voor passerende toeristen.

Zoek alternatieven naar Rosslare Roscoff Veerboten