Veerboot ticket zoeken

Zoek Dubrovnik Bari veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Dubrovnik naar Bari met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Dubrovnik Bari Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Dubrovnik Bari overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Dubrovnik Bari overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Dubrovnik Bari links.

Dubrovnik Bari Veerboten

  • Jadrolinija
    3 Wekelijks Dubrovnik Bari afvaarten (7uur 30m)

Dubrovnik Gids

Dubrovnik is gelegen aan de kust van Kroatië en is een belangrijke haven voor Cruiseschepen en veerboten. De stad heeft een rijke cultuur en geschiedenis en is het best te voet verkend. De oude stad werd voor duizenden jaren beschermd door de stadsmuren, forten en bastions en is daarbij een van de best bewaarde middeleeuwse steden.

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Dubrovnik Bari Veerboten