Veerboot ticket zoeken

Zoek Split Ancona veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Split naar Ancona boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Split Ancona Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Split Ancona, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Split Ancona alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Split Ancona Veerboten

  • SNAV
    5 Wekelijks Split Ancona afvaarten (9uur 30m)
  • Jadrolinija
    4 Wekelijks Split Ancona afvaarten (8uur 0m)

Split Gids

Split ligt in Kroatië, aan de oostelijke oever van de Adriatische Zee. Split is gecentreerd op de baai en de haven en is een belangrijk verbindingen met andere Adriatische eilanden. De haven van Split is de derde drukste haven van de Middellandse Zee. De haven ligt in het zuiden van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De passagiersterminal biedt een scala aan diensten en faciliteiten met meer voorzieningen op loopafstand van het centrum van de stad.

Ancona Gids

Ancona ligt aan de oostkust van Italië en is een van de drukste zeehavens van Italië en de Adriatische Zee. De haven van Ancona is zeer populair bij toeristen. Duizenden komen ieder jaar per boot om de sfeer van de stad en de cultuur te verkennen.

Zoek alternatieven naar Split Ancona Veerboten