Veerboot ticket zoeken

Zoek Pula Venetië veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Pula Venetië Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Pula naar Venetië van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Pula Venetië prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Pula or Venetië alternatieven hieronder.

Pula Venetië Veerboten

Pula Gids

Pula is de grootste stad van Istrië, Kroatië, een mooi stadje gelegen op het puntje van het schiereiland Istrië. De geschiedenis van Pula dateert van ongeveer 3000 jaar oud en staat historisch bekend als een vissers- en scheepsbouw stad. De haven heeft basisvoorzieningen en busverbindingen naar de stad en omliggende gebieden.

Venetië Gids

Venetië ligt in het noordoosten van Italië, en is bekend voor zijn verschillende eilanden gescheiden door grachten en bruggen. De hele stad is een World Heritage site, bekend om adembenemende schoonheid en architectuur. De drukke haven van Venetië ligt dicht bij alle bezienswaardigheden, en water taxi's en pendelbussen vertrekken vanaf de haven gedurende de dag. Bekend om de St Marks Basilica en Piazza San Marco, het is een populaire toeristische bestemming en grote toeristische site.

Zoek alternatieven naar Pula Venetië Veerboten