Veerboot ticket zoeken

Zoek Duinkerken Dover veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Duinkerken naar Dover met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Duinkerken Dover Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Duinkerken Dover prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Duinkerken Dover Veerboten

  • DFDS Seaways
    12 Dagelijks Duinkerken Dover afvaarten (2uur 0m)

Duinkerken Gids

Duinkerken ligt in Noord-Frankrijk, ongeveer 6 mijl van de grens met België. De haven van Duinkerken is de derde grootste haven van Frankrijk en is vanwege de goede ligging gemakkelijke toegangbaar voor passagiers. De belangrijkste passagiersterminal is zeer goed uitgerust met restaurants, winkels en kinderspeelplaatsen evenals gemakkelijk toegang tot het stadscentrum met het openbaar vervoer.

Dover Gids

Dover is gelegen aan de zuidoostkust van Engeland in het graafschap Kent. Beroemd om zijn witte kliffen, Dover Castle en natuurlijk de populaire haven, Dover ligt op slechts 34 kilometer van de Franse kust. Dover biedt gemakkelijk toegang tot Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk met het openbaar vervoer. Het treinstation (Dover Priory) biedt regelmatige diensten naar Londen en de rest van het Britse spoorwegnet.

Zoek alternatieven naar Duinkerken Dover Veerboten