Veerboot ticket zoeken

Zoek Calais Folkestone treinen via Ferries.nl

U kunt via Ferries.nl Treintickets van Calais naar Folkestone boeken met Eurotunnel.

Het vinden van goedkope Calais Folkestone Treinen tickets kan niet eenvoudiger dan met Ferries.nl! Voor meer info over Calais Folkestone treinen waaronder tijdschema's, Calais Folkestone ticketprijzen en hoe u Calais Folkestone treintickets kunt boeken, selecteert u de route, aantal passagiers (inclusief de bestuurder) en klikt u op zoek.

Op zoek naar een andere vertrekplaats, klik dan op een van de alternatieve Calais Folkestone links hironder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Treinen van Folkestone naar Calais pagina!

Calais Folkestone Treinen

  • Eurotunnel
    40 Dagelijks Calais Folkestone afvaarten (0uur 35m)

Calais Gids

Calais is een havenstad en de belangrijkste haven in het noorden van Frankrijk. Calais kijkt uit over de Straat van Dover, het smalste punt in het Engels Kanaal en is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Engeland. De stad is ook een opmerkelijke vissershaven met vismarkten. Het kanaal tunnel wordt direct gekoppeld vanaf Folkestone. De stad heeft drie spoorverbindingen, snelwegverbindingen en lokale busverbindingen, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot de oude en de nieuwe stad.

Folkestone Gids

Folkestone is een stad en voornamelijk een haven gelegen in het zuidoosten van Engeland. De haven werd begin 1900 gebouwd rond de oorspronkelijke vissershaven en is sindsdien uitgegroeid tot een drukke haven voor vracht en passagiersvervoer. De stad is de thuisbasis van het Kent Battle of Britain Museum en heeft een eigen renbaan. De haven van Folkestone is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het prachtige platteland van Kent bekend als 'The Garden of England' is gemakkelijk te verkennen.

Zoek alternatieven naar Calais Folkestone Veerboten