Veerboot ticket zoeken

Zoek Calais Dover veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Calais naar Dover met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Calais Dover Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Calais Dover veerboten, dienstregelingen, Calais Dover tarieven en over hoe u een Calais Calais ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Calais Dover alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Dover naar Calais pagina!

Calais Dover Veerboten

  • DFDS Seaways
    10 Dagelijks Calais Dover afvaarten (1uur 30m)
  • P&O Ferries
    11 Dagelijks Calais Dover afvaarten (1uur 30m)

Calais Gids

Calais is een havenstad en de belangrijkste haven in het noorden van Frankrijk. Calais kijkt uit over de Straat van Dover, het smalste punt in het Engels Kanaal en is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Engeland. De stad is ook een opmerkelijke vissershaven met vismarkten. Het kanaal tunnel wordt direct gekoppeld vanaf Folkestone. De stad heeft drie spoorverbindingen, snelwegverbindingen en lokale busverbindingen, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot de oude en de nieuwe stad.

Dover Gids

Dover is gelegen aan de zuidoostkust van Engeland in het graafschap Kent. Beroemd om zijn witte kliffen, Dover Castle en natuurlijk de populaire haven, Dover ligt op slechts 34 kilometer van de Franse kust. Dover biedt gemakkelijk toegang tot Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk met het openbaar vervoer. Het treinstation (Dover Priory) biedt regelmatige diensten naar Londen en de rest van het Britse spoorwegnet.

Zoek alternatieven naar Calais Dover Veerboten