Veerboot ticket zoeken

Zoek Guernsey Poole veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Guernsey naar Poole met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Guernsey Poole Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Guernsey Poole veerboten, dienstregelingen, Guernsey Poole tarieven en over hoe u een Guernsey Guernsey ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Guernsey Poole alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Poole naar Guernsey pagina!

Guernsey Poole Veerboten

Guernsey Gids

Guernsey, de één na grootste Kanaaleiland is onderdeel van de zuidelijkste eilanden die deel uitmaken van The British Isles. Hoewel geografisch dichter bij Frankrijk, Guernsey is een deel van het Verenigd Koninkrijk, met een sterke visserij en maritieme geschiedenis. 'St Peter Port ' de hoofdstad van Guersey heeft een mooie haven en een bussling unieke en traditionele stad met prachtige uitzichten. De passagiersterminal gelegen in het hart van de stad is eenvoudig en heeft verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. Taxi 's zijn op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Poole Gids

Poole is een kustplaats en zeehaven gelegen aan de zuidkust van Engeland in het Dorset. Poole is een drukke toeristische resort en was ooit een van de drukste havens in Engeland. De haven is tegenwoordig een commerciële haven voor vracht-en passagiersschepen en ook de thuisbasis van de Royal National Lifeboat Institution. De passagiersterminal heeft een goed aanbod van faciliteiten en toegang tot het openbaar vervoer en wegen naar de rest van het Verenigd Koninkrijk.

Zoek alternatieven naar Guernsey Poole Veerboten