Veerboot ticket zoeken

Zoek Guernsey Portsmouth veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Guernsey naar Portsmouth boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Guernsey Portsmouth Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Guernsey Portsmouth, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Guernsey Portsmouth alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Guernsey Portsmouth Veerboten

  • Condor Ferries
    6 Wekelijks Guernsey Portsmouth afvaarten (12uur 55m)

Guernsey Gids

Guernsey, de één na grootste Kanaaleiland is onderdeel van de zuidelijkste eilanden die deel uitmaken van The British Isles. Hoewel geografisch dichter bij Frankrijk, Guernsey is een deel van het Verenigd Koninkrijk, met een sterke visserij en maritieme geschiedenis. 'St Peter Port ' de hoofdstad van Guersey heeft een mooie haven en een bussling unieke en traditionele stad met prachtige uitzichten. De passagiersterminal gelegen in het hart van de stad is eenvoudig en heeft verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. Taxi 's zijn op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Portsmouth Gids

Portsmouth is de tweede grootste stad van het graafschap Hampshire gelegen aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is een belangrijke marinehaven en is de thuisbasis van beroemde schepen zoals de Tudor Mary Rose, de vlaggenschip Lord Nelson, en de HMS Victory. De haven heeft uitstekende snelwegnetwerken en treinverbindingen vanuit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Guernsey Portsmouth Veerboten