Veerboot ticket zoeken

Zoek Heysham Douglas veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Heysham Douglas Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Heysham naar Douglas van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Heysham Douglas prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Heysham or Douglas alternatieven hieronder.

Heysham Douglas Veerboten

  • Steam Packet
    13 Wekelijks Heysham Douglas afvaarten (3uur 30m)

Heysham Gids

Heysham is een grote kustplaats gelegen in Lancashire in Engeland. De haven van Heysham is gelegen aan de Morecambe Bay en is uitgegroeid tot de haven van keuze voor overtochten naar het eiland Man. De terminal heeft een uitstekende reeks faciliteiten voor passagiers, waaronder lounges en kinderspeelplaatsen. Er zijn bussen en treinverbindingen die u direct in de haven brengen en de haven is goed aangegeven vanaf de snelweg M6.

Douglas Gids

Douglas is de hoofdstad en grootste stad van het eiland Man, gelegen aan de rivier Douglas dat deel uitmaakt van de haven en commerciële haven. De belangrijkste haven is gelegen aan de waterkant in het hart van de stad. De haven biedt gemakkelijk toegang tot de rest van het eiland met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Heysham Douglas Veerboten