Veerboot ticket zoeken

Zoek Liverpool Birkenhead Douglas veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Liverpool Birkenhead naar Douglas met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Liverpool Birkenhead Douglas Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Liverpool Birkenhead Douglas overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Liverpool Birkenhead Douglas overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Liverpool Birkenhead Douglas links.

Liverpool Birkenhead Douglas Veerboten

  • Steam Packet
    2 Wekelijks Liverpool Birkenhead Douglas afvaarten (4uur 15m)

Liverpool Birkenhead Gids

Birkenhead is een stad gelegen in Merseyside in het Wirral schiereiland en is wereldberoemd om zijn scheepsbouw daterend uit de 12e eeuw.

Douglas Gids

Douglas is de hoofdstad en grootste stad van het eiland Man, gelegen aan de rivier Douglas dat deel uitmaakt van de haven en commerciële haven. De belangrijkste haven is gelegen aan de waterkant in het hart van de stad. De haven biedt gemakkelijk toegang tot de rest van het eiland met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Liverpool Birkenhead Douglas Veerboten