Veerboot ticket zoeken

Zoek Liverpool Douglas veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Liverpool naar Douglas met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Liverpool Douglas Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Liverpool Douglas ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Liverpool Douglas alternatieven hieronder.

Liverpool Douglas Veerboten

  • Steam Packet
    2 Wekelijks Liverpool Douglas afvaarten (2uur 45m)

Liverpool Gids

De haven van Liverpool is een van de grootste havens in het Verenigd Koninkrijk en is gelegen aan de oostzijde van de rivier de Mersey. De ferry terminal is goed uitgerust met faciliteiten voor passagiers met voertuigen en voetgangers. De haven heeft uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken met een directe treinverbinding, en busdiensten naar de rest van het Verenigd Koninkrijk, beheerd door National Express.

Douglas Gids

Douglas is de hoofdstad en grootste stad van het eiland Man, gelegen aan de rivier Douglas dat deel uitmaakt van de haven en commerciële haven. De belangrijkste haven is gelegen aan de waterkant in het hart van de stad. De haven biedt gemakkelijk toegang tot de rest van het eiland met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Liverpool Douglas Veerboten