Veerboot ticket zoeken

Zoek Karlshamn Klaipeda veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Karlshamn naar Klaipeda met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Karlshamn Klaipeda Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Karlshamn Klaipeda ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Karlshamn Klaipeda alternatieven hieronder.

Karlshamn Klaipeda Veerboten

  • DFDS Seaways
    7 Wekelijks Karlshamn Klaipeda afvaarten (13uur 0m)

Karlshamn Gids

Karlshamn is een klein kustplaatsje in Zweden, vernoemd naar de Zweedse koning, dus letterlijk 'Karl de poort'. De haven van Karlshamn ligt in het zuiden van Zweden, aan de Baltische zee. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, evenals een shuttle dienst van en naar de haven.

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Karlshamn Klaipeda Veerboten