Veerboot ticket zoeken

Zoek Stockholm Riga veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Stockholm naar Riga met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Stockholm Riga Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Stockholm Riga veerboten, dienstregelingen, Stockholm Riga tarieven en over hoe u een Stockholm Stockholm ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Stockholm Riga alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Riga naar Stockholm pagina!

Stockholm Riga Veerboten

  • Tallink Silja
    1 1 wekelijks Stockholm Riga afvaarten (18uur 0m)

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is gelegen op het Scandinavische schiereiland. De haven van Stockholm is altijd al een belangrijke toegangshaven tot de rest van Scandinavië geweest vanwege zijn ligging. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Riga Gids

Riga is de hoofdstad van Letland en de grootste stad van de Baltische staten. De haven van Riga is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en werd gebruikt voor de internationale handel zo ver terug als de 12e eeuw, toen de stad opgericht werd aan de oever van de rivier de Daugava. De haven en passagiersterminal biedt goede voorzieningen voor passagiers en is slechts op korte loopafstand van de oude binnenstad.

Zoek alternatieven naar Stockholm Riga Veerboten