Veerboot ticket zoeken

Zoek Stockholm Tallinn veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Stockholm Tallinn Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Stockholm naar Tallinn ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Stockholm Tallinn of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Stockholm Tallinn Veerboten

  • Tallink Silja
    7 Wekelijks Stockholm Tallinn afvaarten (15uur 45m)
  • Viking Line
    6 Wekelijks Stockholm Tallinn afvaarten (20uur 15m)
  • St Peter Line
    1 1 wekelijks Stockholm Tallinn afvaarten (62uur 30m)

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is gelegen op het Scandinavische schiereiland. De haven van Stockholm is altijd al een belangrijke toegangshaven tot de rest van Scandinavië geweest vanwege zijn ligging. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Tallinn Gids

Tallinn is de hoofdstad en grootste stad van Estland, gelegen aan de noordelijke kust van het land, aan de kust van de Golf van Finland. Tallinn is de oudste hoofdstad van Noord-Europa. De haven van Tallinn is de grootste en meest ontwikkelde haven van de Baltische regio. De haven ligt dicht bij het centrum stad en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Stockholm Tallinn Veerboten