Veerboot ticket zoeken

Zoek Langnas Turku veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Langnas Turku Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Langnas naar Turku ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Langnas Turku of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Langnas Turku Veerboten

  • Tallink Silja
    10 Wekelijks Langnas Turku afvaarten (4uur 5m)
  • Viking Line
    7 Wekelijks Langnas Turku afvaarten (4uur 15m)

Langnas Gids

De haven van Langnas ligt in Lumparland, aan de oostelijke vasteland van Åland in Finland. In 1999 werd een nieuwe terminal en haven in Langnas gebouwd, speciaal voor de grote cruiseschepen.

Turku Gids

Turku ligt aan de zuidwestkust van Finland en heeft een lange geschiedenis als grootste stad van Finland. De haven van Turku ligt op de zuidelijke punt naast het kasteel en heeft een eigen treinstation. Turku staat bekend om zijn uitstekende openbaar vervoer en je kunt bijna elk deel van het land gemakkelijk met de bus bereiken.

Zoek alternatieven naar Langnas Turku Veerboten