Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Finland

Klik voor Kaart

Veerboten naar Finland via Ferries.nl

Op zoek naar tickets voor Veerboten naar Finland? Met Ferries.nl vindt u snel en eenvoudig tickets, dienstregelingen en informatie over alle veerbootmaatschappijen en vetrekhavens!

Er zijn momenteel 7 veerbootmaatschappijen met veerdiensten van 14 vertrekhavens, met een keuze uit 8 ferry bestemmingen in Finland, allemaal beschikbaar via Ferries.nl.

Hieronder vindt u meer informatie over Veerboten naar Finland. Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Finland Gids

Finland ligt in Noord-Europa. Het land grenst in het noordwesten in Zweden, in het noorden aan Noorwegen en in het oosten aan Rusland. Finland heeft zo'n 5,5 miljoen inwoners. De hoofdstad van Finland is Helsinki. Wat is er te doen in Finland? Finland is een veelzijdig land met enorme bosgebieden, schitterende meren, dynamische steden en tal van historische en culturele bezienswaardigheden. In de hoofdstad Helsinki bevindt zich het oude Senaatintori (Senaatsplein) met de Domkerk en het Regeringspaleis. Leuke musea in Helsinki zijn onder andere het Sederholmhuis en het Kunstmuseum. De havenstad Turku, aan de zuidwestkust van het land, is de thuisbasis van verschillende hightechbedrijven en kunstgaleries. Finland is ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Prachtige nationale parken zijn onder andere Archipel, Etelä-Konnevesi en Isojärvi. Liefhebbers van wintersporten kunnen in Finland genieten van bijna 281 kilometer aan skipistes. Mooie skigebieden zijn onder andere Levi en Pallas (in het Finse deel van Lapland). Vervoer Finland beschikt over een uitgebreid openbaar vervoerssysteem met treinen, veerboten en bussen. In de hoofdstad Helsinki rijden metro's en trams. Daarnaast hebben diverse steden als Tampere, Turku, Kuopio en Rovaniemi een vliegveld in de buurt. Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken? Vanuit Finland vertrekken tal van veerdiensten naar bestemmingen in onder andere Zweden, Estland, Noorwegen, Rusland en Duitsland. Om verzekerd te zijn van de laagste prijzen en beste beschikbaarheid is het aan te raden om uw overtocht per veerboot naar Finland zo vroeg mogelijk te boeken. De beste tijd om Finland te bezoeken is afhankelijk van het doel van uw reis. In de winter ligt er veel sneeuw waarin het goed wintersporten is. Rond 21 maart heeft u de meeste kans om het indrukwekkende noorderlicht te zien. In de lente zijn de temperaturen milder, maar kan het op sommige plaatsen nog steeds vriezen. In het zomerseizoen is het klimaat zeer aangenaam, maar kan het op de populaire toeristische bestemmingen drukker zijn.

Veerboten naar Finland