Veerboot ticket zoeken

Zoek Mariehamn Helsinki veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Mariehamn naar Helsinki met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Mariehamn Helsinki Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Mariehamn Helsinki ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Mariehamn Helsinki alternatieven hieronder.

Mariehamn Helsinki Veerboten

  • Tallink Silja
    7 Wekelijks Mariehamn Helsinki afvaarten (10uur 5m)
  • Viking Line
    3 Wekelijks Mariehamn Helsinki afvaarten (19uur 15m)

Mariehamn Gids

Mariehamn is de hoofdstad van Åland, in Finland. De stad ligt op een schiereiland en heeft twee belangrijke havens gelegen aan de oost en westkust. De haven in het westen is een belangrijke internationale haven met dagelijkse veerdiensten naar Zweden en het vasteland van Finland.

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad en grootste stad van Finland, gelegen aan de oever van de Golf van Finland in de Oostzee. Helsinki heeft de drukste haven van Finland met een aantal passagiers terminals. Hier passeren jaarlijks meer dan een miljoen reizigers. De terminals zijn goed uitgerust met alle voorzieningen voor passagiers, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Mariehamn Helsinki Veerboten