Veerboot ticket zoeken

Zoek Newhaven Dieppe veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Newhaven naar Dieppe met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Newhaven Dieppe Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Newhaven Dieppe veerboten, dienstregelingen, Newhaven Dieppe tarieven en over hoe u een Newhaven Newhaven ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Newhaven Dieppe alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Dieppe naar Newhaven pagina!

Newhaven Dieppe Veerboten

  • DFDS Seaways
    3 Dagelijks Newhaven Dieppe afvaarten (4uur 0m)

Newhaven Gids

Newhaven ligt in East Sussex in het zuiden van Engeland, aan de monding van de rivier de Ouse. De haven van Newhaven is ideaal gelegen tussen de badplaatsen van Brighton en Eastbourne en is de dichtstbijzijnde haven naar Londen met directe verbindingen naar Frankrijk. De treinverbinding naar de haven is ideaal en ligt op korte loopafstand van de passagiersterminal met regelmatige diensten, alsmede goede verbindingen met de snelwegen naar de rest van het Verenigd Koninkrijk.

Dieppe Gids

Dieppe is gelegen in de Seine - Maritime deel van Frankrijk en is de toegangshaven tot Normandië, bekend als een vissershaven en het best bekend om zijn coquilles. Dieppe heeft een eigen haven met directe verbindingen naar de Engelse haven van Newhaven. De passagiersterminal is niet zo groot en heeft slechts een winkel en cafe.

Zoek alternatieven naar Newhaven Dieppe Veerboten