Veerboot ticket zoeken

Zoek Portsmouth Le Havre veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Portsmouth naar Le Havre met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Portsmouth Le Havre Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Portsmouth Le Havre veerboten, dienstregelingen, Portsmouth Le Havre tarieven en over hoe u een Portsmouth Portsmouth ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Portsmouth Le Havre alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Le Havre naar Portsmouth pagina!

Portsmouth Le Havre Veerboten

Portsmouth Gids

Portsmouth is de tweede grootste stad van het graafschap Hampshire gelegen aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is een belangrijke marinehaven en is de thuisbasis van beroemde schepen zoals de Tudor Mary Rose, de vlaggenschip Lord Nelson, en de HMS Victory. De haven heeft uitstekende snelwegnetwerken en treinverbindingen vanuit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Le Havre Gids

Le Havre is gelegen in het noordwesten van Frankrijk aan de monding van de rivier de Seine op het Engels Kanaal. De stad behoort tot de Seine-Maritime regio Normandië. De haven ligt dicht bij het centrum van Le Havre met een volledig assortiment van moderne faciliteiten, en uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken waaronder pendelbussen die rechtstreeks naar de haven gaan, en taxidiensten binnen het terminalgebouw.

Zoek alternatieven naar Portsmouth Le Havre Veerboten