Veerboot ticket zoeken

Zoek Trelleborg Rostock veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Trelleborg naar Rostock met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Trelleborg Rostock Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Trelleborg Rostock overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Trelleborg Rostock overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Trelleborg Rostock links.

Trelleborg Rostock Veerboten

  • Stena Line
    3 Dagelijks Trelleborg Rostock afvaarten (6uur 0m)
  • TT Line
    11 Wekelijks Trelleborg Rostock afvaarten (5uur 30m)

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Rostock Gids

Rostock ligt in de Duitse regio Mecklenburg - Vorpommern en is de grootste stad van de regio met de een van de grootste havens van de Baltische Zee. Rostock is gevuld met historische bezienswaardigheden en toeristische attracties, zoals galeries en musea. De haven is direct toegankelijk via het Duitse spoor-en wegennet en biedt een goede spreiding van voorzieningen voor bezoekers.

Zoek alternatieven naar Trelleborg Rostock Veerboten