Veerboot ticket zoeken

Zoek Stockholm Helsinki veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Stockholm naar Helsinki boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Stockholm Helsinki Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Stockholm Helsinki, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Stockholm Helsinki alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Stockholm Helsinki Veerboten

  • Tallink Silja
    7 Wekelijks Stockholm Helsinki afvaarten (16uur 15m)
  • Viking Line
    7 Wekelijks Stockholm Helsinki afvaarten (16uur 15m)
  • St Peter Line
    1 1 wekelijks Stockholm Helsinki afvaarten (17uur 0m)

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is gelegen op het Scandinavische schiereiland. De haven van Stockholm is altijd al een belangrijke toegangshaven tot de rest van Scandinavië geweest vanwege zijn ligging. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad en grootste stad van Finland, gelegen aan de oever van de Golf van Finland in de Oostzee. Helsinki heeft de drukste haven van Finland met een aantal passagiers terminals. Hier passeren jaarlijks meer dan een miljoen reizigers. De terminals zijn goed uitgerust met alle voorzieningen voor passagiers, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Stockholm Helsinki Veerboten