Veerboot ticket zoeken

Zoek Stockholm Turku veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Stockholm Turku Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Stockholm naar Turku van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Stockholm Turku prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Stockholm or Turku alternatieven hieronder.

Stockholm Turku Veerboten

  • Tallink Silja
    14 Wekelijks Stockholm Turku afvaarten (10uur 30m)
  • Viking Line
    14 Wekelijks Stockholm Turku afvaarten (10uur 35m)

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is gelegen op het Scandinavische schiereiland. De haven van Stockholm is altijd al een belangrijke toegangshaven tot de rest van Scandinavië geweest vanwege zijn ligging. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Turku Gids

Turku ligt aan de zuidwestkust van Finland en heeft een lange geschiedenis als grootste stad van Finland. De haven van Turku ligt op de zuidelijke punt naast het kasteel en heeft een eigen treinstation. Turku staat bekend om zijn uitstekende openbaar vervoer en je kunt bijna elk deel van het land gemakkelijk met de bus bereiken.

Zoek alternatieven naar Stockholm Turku Veerboten