Veerboot ticket zoeken

Zoek Arbatax Civitavecchia veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Arbatax naar Civitavecchia met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Arbatax Civitavecchia Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Arbatax Civitavecchia overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Arbatax Civitavecchia overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Arbatax Civitavecchia links.

Arbatax Civitavecchia Veerboten

  • Tirrenia
    2 Wekelijks Arbatax Civitavecchia afvaarten (10uur 31m)

Arbatax Gids

Arbatax is een gehucht van Sardinië en is een belangrijke haven van binnenkomst voor mensen die per boot reizen vanaf Rome. De stad ligt aan de rand van de Tyrreense Zee en heeft verbinding via een kleine spoorweg naar de hoofdstad van Cagliari, en is slechts ongeveer 4 km van de belangrijkste luchthaven.

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Zoek alternatieven naar Arbatax Civitavecchia Veerboten