Veerboot ticket zoeken

Zoek Olbia Civitavecchia veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Olbia naar Civitavecchia met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Olbia Civitavecchia Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Olbia Civitavecchia overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Olbia Civitavecchia overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Olbia Civitavecchia links.

Olbia Civitavecchia Veerboten

  • Grimaldi Lines
    7 Wekelijks Olbia Civitavecchia afvaarten (6uur 30m)
  • Tirrenia
    14 Wekelijks Olbia Civitavecchia afvaarten (5uur 30m)

Olbia Gids

Olbia is een stad en haven gelegen in het noordoosten van Sardinië, Italië. De haven van Olbia is een van de belangrijkste verbindingen tussen Sardinië en het Italiaanse schiereiland. De haven heeft faciliteiten voor passagierschepen, cruiseschepen en vrachtschepen en een goed wegnetwerk.

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Zoek alternatieven naar Olbia Civitavecchia Veerboten